Fa bani cu bloguri si Google Adsense

Pentru aceasta ai nevoie de un calculator conectat la internet,imaginatie si nu in ultimul rand talent la scris.

1.Creeaza un blog sau mai multe.
Iti recomand http://www.blogger.com/ are o interfata prietenoasa.

2.Alege o tema interesanta si scrie zilnic pe acel blog. NU copia articole de pe alte bloguri sau site-uri.Fi original si scrie cu cuvintele tale. Dupa ce scrii cateva zile bune ai o optiune CONVERTITI IN BANI .
Solicita astfel ca Google sa furnizeze reclame pe site-ul tau.

3.Tine-te de munca.
Sa nu crezi ca banii vor veni de acum inainte de la sine.Scrie in fiecare zi pe acel blog si in paralel inscrie-l in Directoare Web, promoveaza-l pe Google Plus, Facebook sau Twitter.

Stiu ca poate intrebi DE UNDE SI CUM VIN BANII ?

Vizitatorii ( cei care intra pe blogul tau ) vor vedea reclamele pe care Google le-a  afisat .Multi dintre ei vor da click pe ele si pentru fiecare astfel de click tu vei primi bani in contul Google Adsense care s-a creat in momentul cand ai activat optiunea CONVERTITI IN BANI . Cand se vor strange 70 eur Google i va trimte catre tine prin Western Union.

4. Nu da tu click pe reclame

Nu da tu click-uri pe reclamele de pe Bogul tau si nici nu ruga prietenii sa faca acest lucru. Totul trebuie sa fie un proces firesc . Google va sesiza daca click-urile sunt fortate si iti va inchide contul.Cu cati ai mai multi vizitatori cu atat vei avea mai multe click-uri.

5. Nu te astepta sa faci avere

Sa nu crezi ca vei castiga mii de eur pe luna.Sincer eu nu cred in articolele de pe net referitoare la oameni care castiga din Google Adsense asa multi bani.

Daca insa castigi dintr-un blog 30 eur /luna si ai 10 bloguri ai facut 300 de eur/luna care suna chiar bine.
Insa nu uita MUNCESTE la blogurile tale in fiecare zi.Scrie pe ele in fiecare zi si promoveaza-le asa cum ti-am arata mai sus.

Blogurile pe care ai mult text vor atrage mai multi vizitatori decat blogurile in care predominante sunt imaginile.

Iata tipuri de bloguri text:
http://sanatateasifrumuseteata.blogspot.com/

Blog cu imagini:
http://modelul-zilei.blogspot.com/

Un comentariu:

  1. Fii propriul tau sef! Stai acasa si faci bani!
    Esti dispus sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid si sigur castiguri nesperate, doar lucrand acasa din fata calculatorului? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a fascinat pe toti cei care au inceput! Castigi bani, repede si usor din confortul casei tale.Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: carler810@gmail.com

    RăspundețiȘtergere